NOJK avontuur Meisjes B

Laatste wijziging: 02 mei 2022

nojk 2022

Op zaterdag 26 februari is het geselecteerde meisjes B-team met hun coach Jan, afgereisd naar Dordrecht om te strijden in de voorronde van NOJK 2021 - 2022. Het team bestond uit bijna alle meiden van dames 8 en Lizzy van dames 7. Marleen heeft gestreden met het geselecteerde meisjes A-team en ook zij hebben een geweldig resultaat behaald.

Deze voorronde hebben ze alle wedstrijden overtuigend met 2-0 gewonnen. Er werd gespeeld tegen de teams van Smashing `72 (Diemen), Flits (Papendrecht) en Taurus (Houten). Mooie wedstrijden waarbij goed te zien is hoe gedreven en talentvol dit team is.

Op naar de volgende speelronde! Op zaterdag 16 april werd in Gennep gestreden in de halve finale. De eerste wedstrijd was tegen Flamingo`s `56 (Gennep) en eindigde in een gelijke stand. Daarna een grote uitdaging tegen Dynamo (Apeldoorn). Spannend maar ook ontzettend leuk om tegen een sterk team met Oranje (pre) jeugd te spelen en een oude bekende, Janne Koops. Geweldig om te zien dat onze meiden ontspannen bleven spelen en de eerste set nog 13 punten hebben behaald! De derde wedstrijd werd met 2-0 verloren van Apollo 8 (Borne). De dag werd afgesloten met een 2-0 winst tegen Hovoc (Horst).

De Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen is het grootste en meest populaire jeugdtoernooi van ons land. Jaarlijks strijden de beste teams om de nationale titel in één van de leeftijdscategorieën. Wat fantastisch dat onze meiden hieraan mee hebben gedaan, een geweldige prestatie! En wat ze het meeste is bijgebleven.... ze hebben even voor gestaan tegen het jeugd oranje team wat zich afgelopen weken heeft geplaatst voor het WK!

Wij houden onze agenda alvast vrij voor de finale van het NOJK 2022 - 2023.

Wij wensen het geselecteerde meisjes A-team veel succes in de finale op 21 mei, knallen!'

team Meisjes B: Liv Adelaars, Eva van Bers, Veerle van Leur, Noa Hoevenaars, Noa van de Donk, Isabelle Ophuis, Lizzy vd Bogert, Lotte Loonen, Isis Boeren en Alyssa Stevelmans onder leiding van Jan van Sluisveld.

nojk 2022 1

 

Geschreven door:

Getty Hoevenaars

Categorie:

Team nieuws

Kleding webshop voor leden

HT Sports Rosmalen

Koop de speciale Donki Sjot sportkleding om lekker in te volleyballen in de webshop

Sponsorkliks!

Ondersteun je club eenvoudig als je online shopt

Lid worden, een keer meetrainen?

Je kunt altijd kennismaken met trainer en team door een aantal mee te trainen. Zie de informatie bij de teams.

En lid worden kan eenvoudig met het online aanmeldformulier