Skip to main content

Lidmaatschap

Laatste wijziging: 08 mei 2022

Gratis proeftrainen

Als je belangstelling hebt om bij Donki Sjot te komen volleyballen, kun je eerst drie keer gratis en geheel vrijblijvend meetrainen. Meld je hiertoe even aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je hoort vervolgens bij welke groep je kunt meetrainen.
Jeugdleden (vanaf 6 jaar) kunnen zich ook gewoon aan het begin van de training melden bij de trainer van de groep.

Welzijnsfonds

Het Welzijnsfonds geeft een vergoeding voor activiteiten voor sport, cultuur en recreatie. Wij vinden het belangrijk dat alle inwoners mee kunnen doen met deze activiteiten. Ook inwoners met een laag inkomen. Wil je weten of je gebruik kunt maken van het Welzijnsfonds? Neem contact op met loket Wegwijs van de gemeente.
(Ma t/m vrij 9 -13 (073) 553 16 00.
Voor jeugd ook van 13-17 op 0411-655957)

Aanmelden

Als het je bevalt, vul je het aanmeldingsformulier en machtigingsformulier in (ook aanwezig in de volleybalkasten in sporthal De Misse). De ingevulde formulieren lever je in bij de ledenadministratie (Pieter Gooyaers), samen met een recente pasfoto en € 17,50 inschrijfgeld. Het e-mailadres van de ledenadministratie is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Nadat door de Technische Commissie je plaatsing in een team is geregeld, word je door het bestuur formeel als nieuw lid aangenomen.

Wanneer men zich heeft opgegeven voor de competitie, is het in principe niet meer mogelijk zich terug te trekken. Het verschuldigde competitiegeld en de eventueel door de Nevobo opgelegde boetes als gevolg van de opzegging komen voor rekening van de betrokken persoon.

Online Aanmeldingsformulier

Afmelden

Afmeldingen dienen schriftelijk of mondeling te worden gedaan bij de ledenadministratie. Het e-mailadres van de ledenadministratie is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wijziging van gegevens

Wijzigingen van (e-mail)adressen, telefoonnummers enz. dienen ook aan de ledenadministratie doorgegeven te worden. Het e-mailadres van de ledenadministratie is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Geschreven door:

Gerard Verheij

Categorie:

Organisatie

Lid worden, een keer meetrainen?

Je kunt altijd kennismaken met trainer en team door een aantal mee te trainen. Zie de informatie bij de teams.

En lid worden kan eenvoudig met het online aanmeldformulier