Skip to main content

Wedstrijdkleding

Laatste wijziging: 06 november 2022

Beste leden,

Zoals jullie weten zijn we al enige tijd bezig met nieuwe kleding voor de club. We zijn een samenwerking aangegaan met HT Sports om de nieuwe kleding te leveren. We gaan spelen in kleding van Stanno. Tassen die erbij passen zijn van Hummel. Zoals jullie vast al hebben gezien zitten een aantal teams al in de nieuwe wedstrijdkleding. Zij hebben het geluk dat ze al een sponsor hadden gevonden. De komende tijd gaan we samen met jullie hard aan de slag om iedereen in de nieuwe wedstrijdtenues te krijgen.

Buiten het leveren van de wedstrijdkleding hebben we ook een leuke deal voor leden af kunnen spreken. We hebben een uitgebreide kledinglijn voor Donki Sjot ontwikkeld met daarin de diverse items die we in een gepersonaliseerde ledenshop kunnen aanbieden. In de bijlage zie je een document met daarin de diverse items en de mogelijkheden tot bedrukking daarin aangegeven. Het is een divers aanbod in kleding, van trainingsbroekjes tot truien en tape. We hebben er zoveel als mogelijk in gezet. Op de items krijgen leden van Donki Sjot 10% korting.

Website Clubcollectie

De banner die je hiernaast ziet staat ook op onze website. (op de mobiele versie te vinden vast onderaan de nieuwsitems) Als je daarop klikt kom je automatisch in de ledenshop. Je kunt in deze shop aangeven welke bedrukkingen je wil. (naam, nummer enz). Niet alleen de kledinglijn van Donki Sjot kun je in de webshop vinden, je kunt ook doorklikken naar andere sportkleding die via de leverancier Deventrade te bestellen is. Leden krijgen overal 10% korting op. De kleding is ook te zien en te passen in de winkels van HT Sports. Er zijn twee winkels, in Oss en in Rosmalen. In de winkels kun je buiten de items uit de ledenshop ook nog vele andere dingen krijgen met dezelfde 10% korting. (sleeves, sokken enz) Onderaan deze mail staan de adressen van de winkels.

Schoenen:

Er komt spoedig ook een pasdag op de club zelf waarbij je schoenen en andere benodigdheden kan uitproberen en evt. bestellen. Deze pasdagen willen we komende jaren op de clubdag en aan het einde van het seizoen aanbieden. Aangezien we nu al bezig zijn in het seizoen en sommige leden niet willen/kunnen wachten op de pasdag, hebben we geregeld dat leden van Donki Sjot nu al in de winkels hun schoenen kunnen aanschaffen met 20% korting. Afgelopen week is de nieuwe collectie van Mizuno geleverd. Dus wil je vast naar een van de winkels, benoem dan dat je lid bent van Donki Sjot om de 20% korting te krijgen voor de schoenen en 10% voor de rest.

We hopen dat met deze deal alle leden van de club voordeel hebben. Ook de club zelf heeft een voordeeltje: op alle kleding/items die besteld worden of gekocht worden op naam van Donki Sjot krijgt de club 10% cashback. Dat is een mooi extraatje die de club goed kan gebruiken. Heel veel plezier met de nieuwe ledenshop van Donki Sjot.

Adressen winkels:

Rosmalen: Dorpsstraat 21, 5241 EA 073 522 9993

Oss: kruisstraat 5C, 5341 HA 0412 690 320 (parkeerplaats achter de winkel)

Namens het bestuur van Donki Sjot,

Getty Hoevenaars
Secretaris

Geschreven door:

Gerard Verheij

Categorie:

Commissies

Lid worden, een keer meetrainen?

Je kunt altijd kennismaken met trainer en team door een aantal mee te trainen. Zie de informatie bij de teams.

En lid worden kan eenvoudig met het online aanmeldformulier