Skip to main content

Selectie HLB Van Daal/DS verwelkomt Wouter van de Ven

Laatste wijziging: 30 april 2018

Hoewel de meeste leden van Donki Sjot van een welverdiende vakantie aan het genieten zijn werkt de Technische Staf van Heren 1 rustig verder. Na het nieuws dat het team wordt uitgebreidt met Bas van Meurs, Jesse Kling en TomKoops hierbij een 2de update over de teamsamenstelling.

wouter van de ven 2

De vierde aanwinst voor Donki Sjot is de 1.97 meter lange passer-loper Wouter van de Ven. In tegenstelling tot de eerder bekend gemaakt versterkingen heeft hij nog geen spelminuten voor Heren 1 gemaakt. Wouter komt over van Vallei Volleybal Prins maar speelde daarvoor vele seizoenen bij Skunk in Veghel. We spreken hier dus over een speler uit de regio. Wouter trainde voordat hij de overstap naar Ede maakte al meerdere keren met Heren 1 mee en De Misse is dus geen onbekend terein voor hem. De precieze positie die Wouter zal gaan vervullen zal mede afhankelijk van de definitieve teamsamenstelling nog worden bepaald. Maar waar we ook op uit gaan komen, we verwachten dat hij voor het nodige volleybal-spektakel zal gaan zorgen.

Donki Sjot is trots dat deze "local" de eer van de vereniging wil gaan verdedigen en verwachten dat Sporthal De Misse in Den Dungen mede dankzij hem een nog onneembare vesting zal worden. Zodra er meer bekend is over de selectie dan zullen wij jullie hier direct over informeren.

Technische Staf Donki Sjot Heren 1

Geschreven door:

Technische Commissie

Categorie:

Nieuws

Lid worden, een keer meetrainen?

Je kunt altijd kennismaken met trainer en team door een aantal mee te trainen. Zie de informatie bij de teams.

En lid worden kan eenvoudig met het online aanmeldformulier