Skip to main content

Vertrek Paul van Veen en Robin van Gemert bij Donki Sjot Dames 1

De huidige trainer/coach Paul van Veen en zijn assistent Robin van Gemert stoppen aan het einde van het seizoen bij Donki Sjot Dames 1. Na drie succesvolle seizoenen waarin de ploeg twee keer is gepromoveerd van de 2e divisie naar de Topdivisie wordt er afscheid van elkaar genomen. Robin gaat zich op zijn maatschappelijke carrière richten en Paul gaat bezien wat zijn volgende stap zal zijn.

Voordat Paul en Robin hun avontuur met Dames 1 begonnen, zijn zij trainer/coach van Dames 2 geweest. Donki Sjot is beide heren dankbaar voor hun jarenlange inzet voor de vereniging. We hopen dat het nog geen definitief afscheid hoeft te zijn en dat we (één van) de heren nog kunnen behouden voor een andere functie binnen de vereniging. De andere hopen we nog geregeld als toeschouwer in De Misse te mogen zien.

Donki Sjot is op dit moment in contact met enkele potentiële opvolgers van dit duo. Zodra er zaken definitief worden informeren we jullie natuurlijk direct.

Daarnaast wordt er al gewerkt aan het team van volgend seizoen; mocht je in de buurt van Den Bosch gaan wonen/studeren/werken en ben je nog op zoek naar een gezellige club op Topdivisie niveau (of lager kan natuurlijk ook), stuur dan gerust een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We nemen dan snel contact met je op.

  • Aangemaakt op .