Skip to main content

De ballenkids winnen prijs!

Laatste wijziging: 18 augustus 2017

Het seizoen moet nog beginnen, maar wij hebben al onze eerste kampioenen: Onze ballenjongens en meiden van de Topdivisie!

De Nevobo heeft in een achtal categorieën winnaars uitgeroepen van ballenkids en quickmoppers rondom de Ere- en Topdivisie wedstrijden. Want dankzij de sprankelende, enthousiaste en altijd oplettende inzet van onze jeugd rondom de top-wedstrijden kunnen de dames en heren hun topspelletje volleybal spelen. Ik denk dat de Nevobo vooral ook zijn waardering wil uitdrukken dat dankzij clubs als Donki Sjot, waar onze vrijwilligers een supersfeer organiseren, wij een belangrijke bijdrage leveren aan de populariteit van de volleybalsport. Dat valt in het land wel op en dat verzinnen we niet zelf, maar horen we van scheidsrechters, journalisten en Nevobo-officials.

Wat winnen de winnaars?

De Nevobo nodigt van onze club 10 ballenkinderen en 3 begeleiders/rijouders uit voor de huldiging op zondag 10 september, om 14:30 uur in de Landstedehal in Zwolle. Aansluitend kan gekeken worden naar de dames interland Nederland – Duitsland (aanvang 16.00 uur). Bij de huldiging ontvangen de ballenkids een stoer shirt als prijs.

Wie komen in aanmerking voor de huldiging?

Heel eenvoudig, ballenkinderen die het vervoer geregeld hebben, kunnen zich aanmelden bij Ingrid van Koevering van de Jeugdcommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vergeet niet je maat op te geven (S, M, L, of XL). We doen gewoon wie het eerst komt wie het eerst maalt. Maar let op, de huldiging in Zwolle is dus 's-middag na onze Clubdag, dus na het fotograferen zal je je teamgenoten moeten optrommelen en in de auto springen...

Wie waren de andere ballenkids-kampioenen?

De categorieën en hun winnaars:

  • Beste ballenkinderen Eredivisie dames – Eurosped
  • Beste ballenkinderen Eredivisie heren – Seesing Personeel Orion
  • Beste ballenkinderen Topdivisie dames – Seesing Personeel Orion
  • Beste ballenkinderen Topdivisie heren – Donki Sjot, Webton, Compaen en DIO/Bedum
  • Beste quick moppers Eredivisie dames – Sliedrecht Sport
  • Beste quick moppers Eredivisie heren –  Draisma Dynamo
  • Beste quick moppers Topdivisie dames – Seesing Personeel Orion
  • Beste quick moppers Topdivisie heren – Webton

Geschreven door:

Gerard Verheij

Categorie:

Club nieuws

Lid worden, een keer meetrainen?

Je kunt altijd kennismaken met trainer en team door een aantal mee te trainen. Zie de informatie bij de teams.

En lid worden kan eenvoudig met het online aanmeldformulier