Skip to main content

Mike Smash logeerde in Den Dungen

Laatste wijziging: 02 oktober 2017

Afgelopen weekend had onze club een bijzonder gast: Mike Smash! Doordeweeks woont deze topvolleybalenthousiasteling op het Nevobo hoofdkantoor in Nieuwegein, maar Mike probeert in het weekend zoveel mogelijk volleybalhoogtepunten bij te wonen in Nederland. 

HLB MikeSmash 3Acte de présence

Mike Smash was uiteraard zaterdagmiddag aanwezig op de teampresentatie van Dames 1 en Heren 1 in De vergaderij, waar hij de Dames bewonderend bekeek en de Heren aangemoedigde. Bij de presentatie van de coaches Ger en Sander juichde hij naar alle speelsters en spelers en lag hij enthousiast voor de teams.

Bij de wedstrijden van Dames 1 en Heren 2 was Mike niet te beroerd om de kleintjes te vermaken en handjes te schudden met de toeschouwers. Enigszins afleidend vond de scheidsrechter van de Heren 2 wedstrijd het wel, toen Mike pret kwam maken tussen de spelers van Heren 2.

Langs de lijnen van de topdivisiewedstrijd zorgde Mike voor vermaak en afleiding en voor extra spektakel met de toeschouwers. Die vonden het prachtig, dus we zullen Mike in de toekomst vast nog wel eens kunnen overhalen om in Den Dungen te komen logeren...

HLB MikeSmash 2

Geschreven door:

Gerard Verheij

Categorie:

Club nieuws

Lid worden, een keer meetrainen?

Je kunt altijd kennismaken met trainer en team door een aantal mee te trainen. Zie de informatie bij de teams.

En lid worden kan eenvoudig met het online aanmeldformulier