Skip to main content

Teampresentatie gezellig Succes

Laatste wijziging: 02 oktober 2017

Zaterdagmiddag presenteerden het bestuur van Donki Sjot, gezamenlijk met hoofdsponsor HLB Van Daal & Partners, de teams aan de politiek in onze gemeente en aan sponsors en ondernemers in en rondom onze club. Niet eerder organiseerde we als club zo'n evenement, wat momenteel goed past bij onze ambities in de regio en het hoge niveau waarop we volleyballen. De pers was helaas afwezig: coaches, spelers en speelsters hoefden zich niet zenuwachtig maken voor journalisten en interviews. Mike Smash was aanwezig om de spelers en speelsters toe te juichen. Ondernemers, de wethouder en de gemeenteraadsleden van PPA, Dorpsgoed en CDA, spraken met elkaar over sport, volleybal en onze club. Na de presentatie van het bestuur waarin Gerard Verheij het belang voor onze club van goede relaties en interactie met partijen om onze club heen benadrukte lichtte Jose van Grinsven de rol van hoofdsponsor HLB Van Daal & Partners toe.

Het Succes

"Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang, met elkaar samenwerken is Succes". Wendy Edens en Hanneke Bertens van full service business support en high impact evenementen bureau Het Succes werden speciaal voorgesteld. Samen met HLB Van Daal & Partners spreken ze graag met ondernemers over mogelijke netwerk- en businessopportunities rondom onze vereniging.

Dames 1

Ger van Heugten presenteerde "zijn" dames en manager Regine Bressers aan het publiek. Hij benadrukte het hoge niveau nu ze gepromoveerd zijn naar de tweede divisie, dat onze dames op dit niveau thuis horen, maar dat ze hard zullen moeten werken om lekker mee te draaien in de tweede divisie. Hij had er veel vertrouwen in, vooral ook omdat we van de Dames-1 wedstrijden komend seizoen gezellige feesten zullen maken, met tribunes, muziek en speaker.

HLB Prijzen

Heren 1

Sander Mulder was realistisch, hij gaf aan nog af te wachten om bijzondere doelstellingen te formuleren voor komend seizoen in de topdivisie. Er zijn veel teams gewisseld in de topdivisie en hij heeft een smalle selectie tot zijn beschikking, waarbij regelmatig uit andere teams leenspelers zullen meespelen. Hij presenteerde met trots zijn spelers en de nieuwe teammanager Erik de Rijk en de nieuwe Court-manager (of field-manager) Frank den Otter.

HLB Prijzen

MyBlockKlappers

Vers van de pers, in een HLB-vlag gewikkeld, werden vervolgens de nieuwe MyBlockKlappers voor komend seizoen onthuld door Maureen Pennings en Jeroen Vercruijsse, de aanvoerders van beide teams. Even later werd getest of ze goed functioneerden, door de Dames enthousiast uit te zwaaien en toe te klapperen, toen ze vertrokken naar hun eerste thuiswedstrijd in De Misse.

HLB Prijzen

HLB Prijzen

Kahoot prijsvraag

Bij de online prijsvraag, met Kahoot, en slim voorbereid door de Marketing-dames van HLB Van Daal & Partners, Djamila en Madelon, met sponsor-vragen, toonde de familie Cooijmans zich enthousiast supporter van onze club. Zowel Romee als haar vader Arthur wonnen een prachtig supporters T-shirt en Arthur zelfs als winnaar een prachtige Nevobo-das.

HLB Prijzen

Tot een uur of vijf werd er gezellig nageborreld, waarna iedereen naar De Misse vertrok om daar de wedstrijden van Dames 1, Heren 2, en om acht uur, Heren 1 bij te wonen.

We bedanken de Vergaderij voor het beschikbaar stellen van de schitterende vergaderruimte, HLB Van Daal & Partners voor de aankleding van de ruimte met talloze gadgets, HLB's Hele Lekkere Borrelnootjes, en een schitterende slinger met foto's van alle Heren en Dames in de vaandelteams. We danken fotograaf Aukje Stelt en Drukkerij Dekkers van Gerwen voor de productie van de MyBlockKlappers. En iedereen die meehielp met de catering en het opbouwen van de ruimte. En natuurlijk Mike Smash, die netwerkte, knuffelde en pret maakte. Ten slotte bedanken we iedereen voor zijn of haar komst!

Graag horen we of zo'n evenement met onze externe relaties vaker georganiseerd zou moeten worden, en wat we er nog aan kunnen verbeteren.

 

Geschreven door:

Gerard Verheij

Categorie:

Club nieuws

Lid worden, een keer meetrainen?

Je kunt altijd kennismaken met trainer en team door een aantal mee te trainen. Zie de informatie bij de teams.

En lid worden kan eenvoudig met het online aanmeldformulier