Skip to main content

Wisseling van de wacht

Laatste wijziging: 12 juni 2018

Nieuwe voorzitter van het bestuur

Zoals velen van jullie al weten heb ik besloten om na 3 bestuursjaren het stokje over te dragen. De afgelopen drie jaar is een leerzame periode geweest en is er binnen de club ook wel het een en ander veranderd. Zo hebben we afscheid genomen van Particolare als hoofdsponsor en zijn we verder gegaan als Donki Sjot. Niet alleen de naam veranderde, maar ook de clubkleuren en tenues. Zijn we bekomen van een aantal financiĆ«le dompers, is er met veel zorg en inspanning een beleid geschreven. Maar bovenal blijft Donki Sjot een vereniging waar sport en sfeer samenkomen! 

Graag wil ik via deze weg mijn opvolger voorstellen: Hans van Bers. Hans heeft twee dochters bij de club spelen, Loes en Eva, en is al een actieve en betrokken ouder binnen onze club als coach. Daarnaast heeft Hans de afgelopen jaren ook in de Raad van Commissarissen plaats genomen, waardoor hij al langere tijd betrokken is bij het reilen en zeilen van Donki Sjot. 

Tot aan de ALV, die in september wordt georganiseerd, zal de overdracht plaats vinden. Dat betekent dat we tot aan de ALV gezamenlijk optrekken en daarna zal Hans het volledig overnemen. 

Geschreven door:

Juliette van Rooij

Categorie:

Club nieuws

Lid worden, een keer meetrainen?

Je kunt altijd kennismaken met trainer en team door een aantal mee te trainen. Zie de informatie bij de teams.

En lid worden kan eenvoudig met het online aanmeldformulier