kanjers van de week

nieuwe kanjers van de week!

Laatste wijziging: 23 januari 2023

Sofie Bouwhuizen en Johanne Schellekens waren afgelopen zaterdag weer de eerste kanjers van de week sinds de periode van Covid. Ze hebben zich tijdens de wedstrijd van Dames 1 van hun beste kant laten zien.

Sofie en Johanne zitten bij de cmv niveau 2 en mochten de eerste bal over het net serveren tijdens deze spannende wedstrijd van Dames 1. Dat net hangt toch echt wel veel hoger dan het net van de cmv. Maar toch lukte het, super knap!

De Dames 1 staan op een gedeeltelijke eerste plek en hadden dus alle aanmoediging nodig. Johanne en Sofie klapten en zongen mee met de dames en hielden ze scherp. Mede daardoor hebben ze een super goede wedstrijd gespeeld en de winst weer binnen gehaald. Onze Dames 1 staan weer fier bovenaan op de eerste plek!!

kanjers van de week jan 2023

Wil jij nu ook twee cmv leden aanmelden voor Kanjer van de Week? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld daarbij de namen en of ze willen 'kanjeren' bij de Heren1 of de Dames 1.

 

kanjers van de week

Geschreven door:

Bestuur VC Donki Sjot

Categorie:

Club nieuws

Kleding webshop voor leden

HT Sports Rosmalen

Koop de speciale Donki Sjot sportkleding om lekker in te volleyballen in de webshop

Sponsorkliks!

Ondersteun je club eenvoudig als je online shopt

Lid worden, een keer meetrainen?

Je kunt altijd kennismaken met trainer en team door een aantal mee te trainen. Zie de informatie bij de teams.

En lid worden kan eenvoudig met het online aanmeldformulier