Skip to main content

Van de bestuurstafel Juni 2023

Laatste wijziging: 14 juni 2023

Van de bestuurstafel Juni 2023 

Hierbij de volgende editie van de bestuurstafel van seizoen 2023. We nemen jullie mee in de onderwerpen die de afgelopen periode aanbod zijn gekomen.

Vervolg visie en beleid Donki Sjot

Donderdag 16 maart hebben onder leiding van Lucien de Groot een brainstormavond gehouden met afgevaardigden van verschillende teams, commissies, ouders trainers en coaches. We hebben voornamelijk op zoek gegaan naar de identiteit van Donki Sjot. Wat vinden we belangrijk binnen de vereniging. Lucien heeft dit in een brand story samengevat in drie kernwaarden. Vanuit daar zullen we samen met Lucien kijken hoe we vanuit deze kernwaarden een visie en beleid kunnen vormen. De brand story zal spoedig met iedereen gedeeld worden.

Contacten met de verschillende commissies

In april zijn we begonnen om iedere bestuursvergadering een commissie uit te nodigen. Op die manier hebben we onderling meer contact. Het doel is om meer te horen waar de commissies mee bezig zijn, wat de activiteiten en acties zijn die uitgevoerd zijn en men nog wil uitvoeren. We kunnen zo kijken of we ondersteunend kunnen zijn en samen meedenken om voor de club hetzelfde doel te bereiken. We zien het als zeer waardevolle ontmoetingen. We zijn gestart met de sponsorcommissie en  afgelopen mei is de communicatiecommissie aangesloten. In juni is de kampcommissie nog aan de beurt.

Clinic Avital Selinger

In samenwerking met de technische commissie  is er voor alle trainers en coaches als dank voor alle inzet dit seizoen een clinic verzorgd door niemand minder dan Avital Selinger georganiseerd.

Trainers en coaches hebben veel tips, nieuwe oefeningen gekregen . met dank dan de spelende leden die flink hard moesten werken en de training die door Paul van Veen was voorbereid waar Avital op in kon springen. Na de trainingen was er nog een uitgebreide nazit in de kantine waar iedereen vragen kon stellen.

Vrijwilligers Borrel

Als dank voor alle inzet hebben we op 12 mei voor alle vrijwilligers een vrijwilligersborrel georganiseerd. Onder het genot van een hapje en een drankje is er veel gekletst en hebben we vooral plezier gehad met elkaar. Arthur heeft Peter Megens nog eens extra bedankt voor al zijn inzet de afgelopen jaren als wedstrijdsecretaris. Zoals iedereen heeft kunnen lezen heeft Astrid van den Boogaart zijn taak overgenomen en is al volop gestart met de uitvoering van deze belangrijke taak.

Scheidrechterbeleid

In samenwerking met scheidsrechter coördinator Sven Smits is er een nieuw scheidsrechter beleid ontwikkeld. In verband met tekorten aan scheidsrechter heeft de Nevobo de leveringsplicht voor het leveren van het aantal scheidsrechters drastisch verhoogd. De impact voor Donki Sjot is groot. We hopen met inzet van de betrokken teams te voldoen aan deze nieuwe eisen. Dank jullie wel alvast voor de medewerking. Op de site staat een nieuwsbericht met uitgebreide informatie hierover. 

Uitslagen enquête technische commissie

De jaarlijkse enquête is weer door iedereen ingevuld. We gaan nu aan de slag om te filteren welke informatie ons dat heeft opgeleverd. Wij kijken ook naar de leden die hebben aangegeven iets voor de club te willen betekenen. We zullen de namen doorgeven aan de desbetreffende commissies en wellicht dat er vandaaruit contact met je opgenomen gaat worden om te ondersteunen bij bijvoorbeeld een kleine taak of project. Iedereen dank voor het invullen.

Contact gemeente Sint Michielsgestel

We hebben contact gezocht met de sportfunctionaris binnen de gemeente Sint Michielsgestel om te kijken op welke subsidies we aanspraak kunnen maken als vereniging, vooralsnog zijn we daar nog niet mee opgeschoten.

Openstaande vacatures:

Binnen Donki Sjot zijn er nog enkele openstaande vacatures,

Van simpele taken zoals bijvoorbeeld ballenbeheer, maar ook het assisteren van de penningmeester met administratieve taken, of als algemeen lid in het bestuur van onze mooie club

Wij horen het graag….

Belangrijke data

Noteer de volgende data alvast in je agenda.

  • Zaterdag 16 september jaarlijkse clubdag
  • Woensdag 20 september Algemene ledenvergadering

Het bestuur van Donki Sjot

Arthur, Getty, Jeroen, Karin en Loes

Geschreven door:

Bestuur VC Donki Sjot

Categorie:

Club nieuws

Lid worden, een keer meetrainen?

Je kunt altijd kennismaken met trainer en team door een aantal mee te trainen. Zie de informatie bij de teams.

En lid worden kan eenvoudig met het online aanmeldformulier