Skip to main content

Kampioenen en gepromoveerden in het zonnetje gezet

Laatste wijziging: 29 juni 2023

Het seizoen 2022-2023 is alweer ten einde gekomen. Zoals elk jaar heeft Donki Sjot dit afgesloten met een fantastisch beachvolleybaltoernooi. Meer dan 40 teams streden met elkaar in de brandende zon om de prijzen. Een mooi moment om met al die drukte ook onze kampioenen en gepromoveerden in het zonnetje te zetten!

Als eerste feliciteren we de meiden van de B2: Aniek, Djes, Eva, Jackie, Janne, Marlies, Milou, Quinty, Rosie,  Suzy en hun coach Nico. Nadat ze in de winter ook al kampioenen zijn geworden hebben ze het wederom voor elkaar gekregen om de schaal en de medailles mee naar Den Dungen te nemen. En dat in een klasse hoger. Dat vraagt om slagroomtaart!! Knap gedaan meiden!

IMG 2735                  IMG 2741

Ook onze Dames 1 hebben de slagroomtaart en 'krokodillenshots' dubbel en dwars verdient. Nadat ze vorig seizoen gepromoveerd zijn naar de eerste divisie stoomden ze door in deze eerste divisie en bleven ze lang ongeslagen op het volleybalveld. Op het einde van het seizoen verloren ze net een paar puntjes waardoor ze tweede werden in de poule. Op naar de PD wedstrijden, waar ze veruit de sterkste zouden zijn volgens de bookmakers van Donki Sjot! De PD wedstrijden gingen niet door (tegenstanders te bang van onze dames1?!?) en daardoor was de promotie naar de Topdivisie een feit. Geen PD gespeeld maar toch zeker verdient na dit erg succesvol seizoen! 

We feliciteren alle meiden van Dames 1 en hun geheime wapens (trainers/coaches Paul en Robin) met de promotie naar de Topdivisie. Heel veel succes volgend seizoen!

IMG 2743

 

Geschreven door:

Bestuur VC Donki Sjot

Categorie:

Club nieuws

Lid worden, een keer meetrainen?

Je kunt altijd kennismaken met trainer en team door een aantal mee te trainen. Zie de informatie bij de teams.

En lid worden kan eenvoudig met het online aanmeldformulier