Skip to main content

Eerste Topdivisie thuiswedstrijd Dames 1

Laatste wijziging: 05 oktober 2023

d1 okt

Geen punten in goede wedstrijd

Op zaterdag 30 september speelde Dames 1 de eerste thuiswedstrijd in de Topdivisie. Na het succes van de week ervoor was het team gebrand om opnieuw een goede wedstrijd te spelen en punten te pakken. Ditmaal werd er tegen Sliedrecht Sport Dames 2 gespeeld, een team dat al een tijd in de top van de Topdivisie meedraait.

De eerste set had Dames 1 moeite om het niveau van de week ervoor te pakken. Ondanks de goede pass lukte het niet om te scoren. Er werd hard gewerkt aan de kant van Dames 1, maar deze set kwamen we net te kort.

De tweede set werd het harde werken doorgezet en begonnen er steeds meer ballen gescoord te worden aan het net. De twee teams waren aan elkaar gewaagd en er werd heel had gestreden. Aan het eind van de set trok Dames 1 aan het langste eind en wist de set te winnen.

Het vervolg van de wedstrijd zorgde voor veel spanning, beide teams wisten met de service veel druk te geven op de pass lijn en voor alle punten werd geknokt. Dames 1 had bij de 20 een voorsprong, helaas lukte het niet om die vast te houden en was het Sliedrecht die met het minimale verschil van 2 punten de set wist te pakken.

De laatste set leek, helaas, veel op set 3. Opnieuw waren beide teams aan elkaar gewaagd. Er werden mooie punten gescoord en veel druk geleverd met de service. Het was echter opnieuw Sliedrecht die de laatste set wist te pakken.

Dit betekende een 3-1 verlies. Ondanks dit verlies was het team wel tevreden met het spel dat voor de tweede achtereenvolgende wedstrijd werd gedemonstreerd. Er was veel vechtlust, goede druk en ondanks dat er geen punten in Den Dungen zouden blijven, was het spel erg goed.

De komende week zal er weer hard getraind worden om de puntjes op de i te blijven zetten. Op zaterdag zal er dan gespeeld worden tegen AVV/Keistad Dames 1 om 17.00 in Amersfoort.

Geschreven door:

Bestuur VC Donki Sjot

Categorie:

Club nieuws

Lid worden, een keer meetrainen?

Je kunt altijd kennismaken met trainer en team door een aantal mee te trainen. Zie de informatie bij de teams.

En lid worden kan eenvoudig met het online aanmeldformulier