Skip to main content

Donki Sjot H1 weet een einde te maken aan de winning streak van Peelpush

Laatste wijziging: 19 november 2023

Zaterdag avond stond het eerste herenteam van Donki Sjot tegenover de mannen van Peelpush. Een wedstrijd waar Donki Sjot een einde wist te maken aan de winning streak van de bezoekers.

De eerste set begon Donki sjot met veel bravoure en door de sterke service druk van onder andere Mees de Jager en Joël Kling wisten we een voorsprong te pakken. Naast onze sterke service kwamen we aanvallend er ook goed doorheen. Met name Jeroen Gollenbeek wist diverse malen te scoren door middel van de handjes op te zoeken. Resultaat 25-13 winst en een 1-0 voorsprong.

In set twee kwam Peelpush meer in hun eigen spel. Door de hogere service druk moesten de mannen van Donki Sjot even schakelen in de pass. Een spannende set met een spectaculaire slotfase. Nek aan nek in de slotfase maar met een prachtig kill block van club legende Dirk van de Ven sleepte Donki Sjot ook de tweede set binnen. Resultaat 27-25 winst en een 2-0 voorsprong.

Inmiddels zijn we aangekomen bij set drie. Ook deze set ging het redelijk gelijk op. De druk van Peelpush resulteerde in een hogere fouten last aan de kant van Donki Sjot. Donki sjot wist deze set niet terug te komen en moest hem helaas afgeven met een stand van 21-25 in het voordeel van Peelpush. Resultaat 21-25 verlies maar wel nog een 2-1 voorsprong.

De vierde en laatste set wist Donki Sjot de druk weer op te voeren. Door meer bezig te zijn met het eigen spel lieten ze een steady niveau zien. Helaas was dat ook het geval aan de kant van Peelpush. Met weer een spannende slotfase slaagde Donki Sjot er toch in om deze set binnen te slepen met 26-24. Resultaat een zwaar bevochten 3-1 overwinning.

Al met al een spannende en leuke pot, waar Donki Sjot belangrijke punten binnen wist te slepen. We zien iedereen graag terug op 9 december wanner de mannen het opnemen tegen Skunk H1.