Skip to main content

Vrijdag 29 december Oliebollentoernooi

Laatste wijziging: 01 december 2023

Oliebollentoernooi 29 december!

Op vrijdag 29 december 2023 staat het jaarlijkse oliebollentoernooi weer op de planning in sporthal de Misse! Tijdens dit toernooi kunnen alle senioren leden, oud-leden en vrijwilligers van Donki Sjot hun volleybalkunsten vertonen onder het genot van overheerlijke vers gebakken oliebollen. Wie wil dat nou niet op de laatste vrijdag van 2023? De eerste fluitsignalen starten om 19.30 uur eindigen om 22.30 uur. 

Inschrijven voor het toernooi kan uiterlijk tot en met woensdag 27 december via deze link: https://www.cognitoforms.com/DonkiSjot/AanmeldFormulierOliebollentoernooi  of via de inschrijflijst in sporthal de Misse.   

Na afloop van het sportieve gedeelte gaan we de kantine in voor de prijsuitreiking en wordt er een geweldige Superhelden Bingo Avond georganiseerd! Er zijn legendarische prijzen te winnen, dus dit wil je niet missen. Verkleed je als jouw jeugdheld en maak kans op de best dressed-trofee, leef je uit! Bingo kaarten zijn deze avond voor een klein bedrag te kopen bij de activiteiten commissie, dus neem wat contact geld mee.  

 

Tot dan!Poster oliebollentoernooi 2023 LR

Oliebollentoernooi 2023

Geschreven door:

Heidi Pennings

Categorie:

Club nieuws

Lid worden, een keer meetrainen?

Je kunt altijd kennismaken met trainer en team door een aantal mee te trainen. Zie de informatie bij de teams.

En lid worden kan eenvoudig met het online aanmeldformulier