Skip to main content

De 'Out of the Box' van Donki Sjot

Laatste wijziging: 14 december 2023

Beste leden,

Vanuit de brainstormsessie met diverse leden vorig jaar kwam het verzoek om een ideeënbus/postbus op te hangen zodat er een plek is waar leden/betrokkenen hun inventieve en vernieuwende ideeën kwijt kunnen.

Na een verzoek via de contactpersonen app wie er een oude box wilde pimpen heeft Mirron haar creativiteit ingezet en heeft de "Out of the Box" voor ons gemaakt.

Inmiddels hangt deze hele gave "Out of the Box" van Donki Sjot in de entree van de Misse onder de kapstok. Het bestuur zal deze box voor een bestuursvergadering legen en deze als inkomende post meenemen in de bestuursvergadering. Dus heb je een idee, positieve opmerking of post waarvan je wil dat dat bij het bestuur komt, laat dit dan achter in de "out of the Box".

Positieve input zoals een nominatie voor vrijwilliger van de maand, nieuwe activiteiten, aanbod hulp bij een taak, etc..... zijn goede onderwerpen voor in de Box. Maar ook opmerkingen/ideeën over bijvoorbeeld materiaal kun je in de Box kwijt. Geef vooral aan op welke manier jij vind dat het beter zou zijn.

Het is natuurlijk heel verleidelijk om daar ook negatieve opmerkingen/klachten in achter te laten. Als bestuur willen we evt onvrede ook graag weten. We ontvangen evt klachten echter liever via de mail zodat we deze sneller kunnen oppakken als dat nodig is. 

 

Hopelijk ontvangen we veel ideeën via de "Out of the Box". Dank aan Mirron die deze heeft gemaakt voor ons allemaal.

 

Met sportieve groeten,

Bestuur Donki Sjot

 

 

Geschreven door:

Bestuur VC Donki Sjot

Categorie:

Club nieuws

Lid worden, een keer meetrainen?

Je kunt altijd kennismaken met trainer en team door een aantal mee te trainen. Zie de informatie bij de teams.

En lid worden kan eenvoudig met het online aanmeldformulier