Skip to main content

Inter Rijswijk helaas te sterk voor Donki-Sjot H1

Laatste wijziging: 22 januari 2024

Na de kerststop is het weer zover: de mannen uit Den Dungen mogen ook in het nieuwe jaar weer aantreden en willen zeker nog een slag slaan.

Afgelopen zaterdag was Inter Rijswijk H1 aan de beurt in de thuiszaal. De selectie was nog niet helemaal compleet met middenman Martijn op workation in de sneeuw, maar gelukkig was Jibbe (die al langere tijd meetraint en uit H2 komt) bereid om zijn middenkunsten te tonen.

De eerste set werd sterk begonnen, er was een goed enthousiasme en het liep lekker. Ballen werden gescoord, de service werd goed gebruikt om druk te zetten en de tegenstander maakte daardoor wat foutjes. Bij de keren dat het wat minder ging, pakte Donki-Sjot dit goed op en dus, ondanks dat het gelijk op ging, wist Donki-Sjot tegen het einde van de set aan het langste eind te trekken. 25-21 voor ons en 1-0 dus.

Voor de tweede set werd het voornemen genomen om dit zo door te zetten. Het begin van de set was goed en we namen mee wat we in set 1 hadden laten zien. Helaas werden er al snel meer fouten gemaakt dan in set 1 en ging het richting het midden van de set minder. De service ging vaker fout en er was meer moeite met de passing. We keken halverwege tegen een achterstand aan en konden ondanks beter spel, en de komst van Jeroen aan het einde van de set, het niet meer goedmaken. 25-21 voor Inter dus, en 1-1.

In set drie had Inter meer hun draai gevonden en liep alles goed aan die kant. Donki-Sjot had hier geen antwoord op en dus was er al snel een grote achterstand. Halverwege kreeg Dirk ook nog eens last van zijn knie en dus ging Jeroen op diagonaal en Pepijn op midden. Dit hielp niet mee en voordat we aan het spel van de tegenstander gewend waren, was de set al voorbij, 13-25 en snel vergeten.

Dan de laatste set, het begin was weer moeizaam en het was lastig om de flow van de tegenstander te breken. Uiteindelijk lukte dit toch en wisten we het enthousiasme naar ons toe te trekken, waardoor Inter het toch lastig kreeg. Dit bleek alleen niet genoeg en dus won Inter de set en ook de wedstrijd met 25-21 en 3-1.

Helaas dus nog geen punten in dit kalenderjaar. Hier gaan we volgende week in Utrecht verandering in proberen te brengen.

Teamsponsor:

H1 Mari Heijmans

 

Fotograaf: 

Nabor Fotografie

Geschreven door:

Technische Commissie

Categorie:

Club nieuws

Lid worden, een keer meetrainen?

Je kunt altijd kennismaken met trainer en team door een aantal mee te trainen. Zie de informatie bij de teams.

En lid worden kan eenvoudig met het online aanmeldformulier