Skip to main content

Donki Sjot H1 weet zich ondanks slechte wedstrijd tegen Peelpush te handhaven in de Topdivisie

Laatste wijziging: 11 maart 2024

Het is zaterdag 9 maart en Donki Sjot H1 is afgereisd naar Limburg om het tegen de mannen van Peelpush op te nemen. Dit is vaak een lastige tegenstander voor onze mannen en nu helemaal omdat enkele spelers ontbraken.

Na een goede warming up begonnen de mannen van Donki Sjot aan de wedstrijd. Ondanks deze warming up vlogen we niet uit de startblokken. We stonden al snel op een 6-1 achterstand. Na 2 sterke service series van onder andere Mees de Jager en Joël Kling konden we het gat wat dichten. Maar de fouten last bleef bij Donki Sjot te hoog. Zo ging deze set met 25-17 naar Peelpush.

Set 2 was een herhaling van set 1. Donki Sjot begon weer met een flinke achterstand door een grote fouten last. Deze wisten we door de service druk weer wat te dichten. Echter kwamen we niet in ons spel en verloren we ook deze set met 25-17.

Set 3 begonnen we sterk. Met een kleine voorsprong kwamen we steeds beter in ons spel.  Echter was het snelle spel van Peelpush ons de baas en wisten we ook deze set niet te winnen (25-17).

Al met al geen goed weekend voor onze mannen van Donki Sjot. Enige positieve is dat vanwege andere uitdlagen in de poule handhaving in de Topdivisie is veilig gesteld.

Aankomende zaterdag staat er weer een lastige pot op het programma. Dan komt namelijk de koploper en inmiddels gepromoveerde Sliedrecht Sport op bezoek. Om net als in de uitwedstrijd te kunnen stunten en 1 of meerdere punten in eigen huis te houden is alle aanmoediging van harte welkom. Hopelijk dus tot zaterdag om 20:00 uur in Sporthal De Misse.