Skip to main content

Donki Sjot H1 ondanks verlies tegen koploper Sliedrecht Sport toch ook de morele winnaar

Laatste wijziging: 17 maart 2024

Zaterdag 16 maart kwam de koploper Sliedrecht op bezoek. De vorige keer kon Donki Sjot H1 het hun behoorlijk lastig maken dus hopelijk deze keer ook ondanks dat we de wedstrijd behoorlijk gehavend moesten beginnen.

Dirk en Jeroen konden er helaas niet bij zijn wegens andere verplichtingen. En net voor de wedstrijd werd ook nog duidelijk dat de gebroeders Smits niet konden spelen wegens blessures aan de heup en rug. Zodoende begonnen we de wedstrijd zonder wissels.

De basis waarmee werd gestart en geëindigd bestond dus uit Mees, Danny, Jibbe, Pepijn, Joël, Martijn en Rick. En we begonnen goed door een solide spel kwamen we een aantal punten voor. Een verrassing leek in de maak maar Sliedrecht is niet voor niks de nr 1 en na 1 goede service serie stonden zij voor en speelde set zakelijk uit.

De tweede en derde set kwam Sliedrecht elke keer vroeg op een kleine voorsprong en dit gaven ze niet meer uit handen. Uiteindelijk werd het een degelijke maar zakelijke overwinning voor Sliedrecht met 26-24 25-18 en 25-21 .

Maar Donki Sjot is zeker ook de morele winnaar. Want ondanks de beperkte selectie werd met bevlogen spel de koploper goed lastig gemaakt.

Zaterdag 23 maart om 19.15 speelt Donki Sjot H1 de Meierij-derby tegen Skunk in Veghel. De vorige keer konden we net winnen dus hopelijk met jullie support gaat het ons weer lukken.

Teamsponsor:

H1 Mari Heijmans

Fotograaf: 

Nabor Fotografie

Geschreven door:

Technische Commissie

Categorie:

Club nieuws

Lid worden, een keer meetrainen?

Je kunt altijd kennismaken met trainer en team door een aantal mee te trainen. Zie de informatie bij de teams.

En lid worden kan eenvoudig met het online aanmeldformulier