Skip to main content

Kerststerrenactie afloop 2018

Laatste wijziging: 13 december 2018

Kerststerrenactie:

8-12-2018

Zaterdag 8 december 2018 waren omstreeks 09.00 uur de eerste groepjes verkopers Den Dungen, Gemonde en Sint-Michielsgestel ingegaan. Ze gingen amens onze volleybalvereniging huis-aan-huis de kerststerren verkopen. De groepjes bestonden uit jongens en meisjes van onze jeugdteams. Oudere leden en ouders brachten de teams en de kerststerren naar de juiste wijk en assisteerden bij de verkoop.
 
De Jeugdcommissie had wederom een en ander georganiseerd. Op vrijdagavond werden de kerststerren gebracht bij het scouting gebouw in Den Dungen. De kinderen met hun begeleiders vertrokken met auto's vol kerststerren, wisselgeld een HLB/DS sjaal en kerstmutsen. Het weer zat niet mee, het heeft bijna de gehele ochtend geregend. De eerste groepjes kinderen waren omstreeks 11.00 uur weer terug. Wat we vooral proberen te promoten is het verkopen van kerststerren in de voorverkoop. Daar help je jezelf echt mee op die dag. Dat bleek ook wel want het lijkt of ieder jaar de voorverkoop groter wordt.  De lege bakken werden teruggebracht en de kids kregen chocolademelk en een broodje knakworst. Omstreeks 13.00 uur kwam de laatste groep terug en ook deze keer weer was alles uitverkocht. Iedereen inclusief de jeugdcommissie kon moe maar voldaan naar huis toe gaan.

De penningmeester mag weer aan de gang met het tellen van het ontvangen geld wat vooral besteed wordt aan de jeugd van onze vereniging. De opbrengst is bij de eerste telling mooi net boven de 3000 euro.   
Gelukkig maken vele handen licht werk. Iedereen heeft zijn steentje bijgedragen waardoor het voor de organisatie fijn was om te zien dat alles goed liep en alles verkocht was.

Tot volgend jaar!

Geschreven door:

Pieter Gooijaers

Categorie:

Jeugd nieuws

Lid worden, een keer meetrainen?

Je kunt altijd kennismaken met trainer en team door een aantal mee te trainen. Zie de informatie bij de teams.

En lid worden kan eenvoudig met het online aanmeldformulier