Donki Sjot Heren 1 verliest Brabantse derby deel 1

Laatste wijziging: 20 november 2022

Zaterdag 19 november stond deel 1 van de Brabantse derby op het programma, Tilburg H1 vs Donki Sjot H1. Waar Tilburg bovenin meedraait is het voor Heren 1 de opdracht om weer punten te sprokkelen zoals we de afgelopen wedstrijden hebben gedaan.

Na het voorstellen van de teams starten we de eerste set met De Jager, Smits, Van Rosmalen, Gollenbeek, Kling en Van de Ven. Het was een rommelige set aan beide kanten werden veel slordige forten gemaakt alleen Tilburg was net iets minder slordig en wonnen deze set met 25-20.

Dan maar de tweede set, Alex of Axel van Baars wie is het nu speaker? Was erin gekomen voor Kling. Het niveau was aan beide kanten stukken beter en er werd hard gestreden voor de punten. Donki Sjot kon lang meedoen met Tilburg maar liep de gehele set net een beetje achter. Kooijmans voor Gollenbeek kon het verschil ook nog niet maken en zodoende ging ook deze set naar Tilburg met 25-18.

Om niet van een koude Tilburgse kermis terug te komen moet DS deze set winnen. Waar Tilburg dacht dat ze er al waren en hun wissels een kans boden dacht Heren 1 er anders over. De service druk ging omhoog waardoor we blokkerend meer konden tegenhouden. Nu stond Donki Sjot de gehele set voor en konden we het ook afmaken. 25-22 voor de club uit Den Dungen.

Zal een stunt je erin zitten?¿? Nee helaas we kwamen gelijk met 3-0 achter en bij een stand van 11-8 was het gedaan. Aanvallend kwamen we er niet doorheen en Tilburg sprinte weg. Set stand 25-10 en eindstand 3-1 voor Tilburg.

Helaas geen punten voor Heren 1 tegen Tilburg, dan maar tegen Peelpush uit Meijel. In de beker konden we net niet winnen maar toen hadden we jullie niet voor de support. Hopelijk kunnen we zaterdag 26 november om 20.00 uur in de Misse wel weer op jullie rekenen. Tot dan!

Geschreven door:

Technische Commissie

Categorie:

Nieuws

Kleding webshop voor leden

HT Sports Rosmalen

Koop de speciale Donki Sjot sportkleding om lekker in te volleyballen in de webshop

Sponsorkliks!

Ondersteun je club eenvoudig als je online shopt

Lid worden, een keer meetrainen?

Je kunt altijd kennismaken met trainer en team door een aantal mee te trainen. Zie de informatie bij de teams.

En lid worden kan eenvoudig met het online aanmeldformulier