Meisjes B2 winterkampioen!

Meisjes B2 winterkampioen!

Laatste wijziging: 23 januari 2023

Meisjes B2 Herbsmeister*innen !!!

Dit seizoen zijn we gestart met een vernieuwd team in niveau B. Niet zomaar doordraaien maar met een systeem (2-4 met penetratie) en vaste posities. Een hele uitdaging, maar daar zijn de meiden vol goede moed aan begonnen.

Met Rosie, Eva en Marlies als spelverdelers; Noa, Quinty en Janne als middenaanvallers; Milou, Djes, Suzy en Jackie als passer-lopers hebben we een mooi en breed team.

De eerste wedstrijden moest er nog veel begeleid worden op het principe “basis-positie-switch”. Het viel nog niet mee; switchen, draaien, penetreren en wisselen. Maar door technisch goed spel en mooie rally’s werden de wedstrijden wel gewonnen.

Toen moesten we tegen het ‘grote’ PSV, alleen de naam al zorgde voor spanning. Het werden twee spannende wedstrijden waarbij de punten eerlijk werden verdeeld : 3-1 en 1-3!

Door ons constante spel liepen we steeds een paar punten uit zodat we de voorlaatste wedstrijd al kampioen konden worden. Dat is ook gelukt! Top gespeeld meiden, KLASSE !!

De laatste wedstrijd met onze happy-champion-socks begon slecht (laten we zeggen dat dat aan de coach lag, want die was zijn aantekeningen vergeten…) en werd de 1e set verloren. De 2e set werd gewonnen en bij 16-16 in de 3e set werd de wedstrijd gestaakt omdat bij de tegenstander een speelster uit viel. Ondanks dat we met een dipje zijn geëindigd was het toch een prima seizoenshelft; leuk, gezellig en goed gevolleybald.

Sinds lange tijd sinds corona kon donki sjot eindelijk weer winterkampioenen huldigen! Gefeliciteerd meiden en coach!

Op naar 2023.

  B2 winterkampioen 002mb2 IMG socks 2 002

Meisjes B2 winterkampioen!

Geschreven door:

Bestuur VC Donki Sjot

Categorie:

Nieuws

Kleding webshop voor leden

HT Sports Rosmalen

Koop de speciale Donki Sjot sportkleding om lekker in te volleyballen in de webshop

Sponsorkliks!

Ondersteun je club eenvoudig als je online shopt

Lid worden, een keer meetrainen?

Je kunt altijd kennismaken met trainer en team door een aantal mee te trainen. Zie de informatie bij de teams.

En lid worden kan eenvoudig met het online aanmeldformulier