Skip to main content

Meisjes B1 en Meisjes C1 in nieuwe wedstrijdtenues gestoken door De Grote Gestelse Vlooienmarkt!

Laatste wijziging: 18 oktober 2024

De meiden van de C1 en B1 kunnen dit seizoen starten met hun wedstrijden in gloednieuwe tenues. De Grote Gestelse Vlooienmarkt heeft dit voor 2 volledige teams de tenues mogelijk gemaakt.

Stichting Duizendpoot organiseert elke twee jaar De Grote Gestelse Vlooienmarkt en steunt veel initiatieven in Sint-Michielsgestel waarbij kinderen een hoofdrol spelen. Waaronder dus ook onze vereniging.
 Aangezien nog niet alle jeugdteams in de nieuwe wedstrijdkleding speelden hebben we een verzoek tot sponsoring gedaan bij de stichting. Deze heeft heel genereus besloten om twee van onze jeugdteams in het nieuw te steken. We zijn heel dankbaar dat De Grote Gestelse Vlooienmarkt dit met/voor ons heeft kunnen realiseren.

Onder het motto ‘voor wat hoort wat’ is de cmv-trainer samen met een flink aantal ouders van CMV kinderen gaan helpen bij de organisatie van De Grote Gestelse Vlooienmarkt.  Zij hebben vrijwillige taken gedaan zoals het ophalen van vlooien bij mensen thuis, broodjes smeren voor de vrijwilligers van de markt en kramen bemannen op de dag zelf. Er zijn vele handjes nodig bij de organisatie van zo’n evenement. We willen alle ouders enorm bedanken voor hun inzet. Samen hebben we ervoor gezorgd dat de meiden van de C1 en B1 eindelijk in hun nieuwe tenues kunnen spelen!

Geschreven door:

Bestuur VC Donki Sjot

Categorie:

Nieuws

Lid worden, een keer meetrainen?

Je kunt altijd kennismaken met trainer en team door een aantal mee te trainen. Zie de informatie bij de teams.

En lid worden kan eenvoudig met het online aanmeldformulier