Sponsorformulier

Deze prachtige volleybalvereniging verdient ook uw ondersteuning!

JA, Natuurlijk, draagt mijn onderneming ook graag bij aan de hoogste volleybalambities in Brabant!

In dit formulier kunt u uw sponsorkeuzes aangeven. De sponsorcommissie helpt u vervolgens uiteraard graag verder.

Bekijk hier alle sponsormogelijkheden

Please let us know your name.
Please let us know your name.
Please let us know your name.
Invalid Input
Invalid Input
Please let us know your email address.
Na het verzenden van dit formulier verstuurt de website automatisch een factuur (PDF) op naam, met de sponsor-kosten. Vul hier het eventueel afwijkende e-mail adres in waarop u de factuur wilt ontvangen.
Please let us know your email address.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Van harte welkom als (nieuwe) sponsor!

Ondersteunt uw onderneming Volleybalvereniging HLB Van Daal/DS nog niet? Of juist al wel? Dan regelen we graag met u een aantal praktische zaken om dit vlot in goede banen te leiden. De sponsorcommissie zal u bij alle stappen ondersteunen en maximaal ontzorgen. Wilt u eerst overleggen? Ons e-mail adres is relaties@hlbvandaal-ds.nl en u kunt ons bellen op 06 - 52 46 09 05.

Eén product per formulier

Wilt u meer sponsorzaken met ons regelen, vul dan voor elke sponsoring een apart formulier in. U ontvangt automatisch een factuur voor elk formulier. Over de betaaltermijn die daarop staat doen we zelden moeilijk. Het is prima als u betaalt als uw sponsoring geleverd is (bord, kleding, etc).

Wat elke sponsor krijgt

Volleybalvereniging HLB Van Daal/DS is heel gelukkig met alle vormen van sponsoring. Sterker, zonder de ondersteuning van ondernemingen in onze regio, kunnen wij de volleybalsport niet beoefenen op het ambitieuze niveau dat wij en onze leden graag willen. Voor uw ondersteuning zijn wij u dus zonder meer zeer erkentelijk!

Elke sponsor, groot, klein, in geld of in natura krijgt een aantal standaard zaken aangeboden, gewoon omdat we graag aan iedereen laten zien dat ondernemingen zich aan onze club verbinden:

Slides op het LCD-scherm in Sportcafe De Misse:

Elke sponsor van de vereniging krijgt een slide op het LCD-scherm in Sportcafe De misse. De slides worden opgemaakt in Powerpoint en dan maken we er JPG-plaatjes van in 2177 × 1225 pixels. Die spelen op het LCD-scherm in een slideshow in het Sportcafe De Misse na wedstrijden en tijdens bijeenkomsten e.d.

Commerciele aankondiging in nieuwsbrief met logo

Graag ontvangt de sponsorcommissie het logo van uw onderneming, zodat het op de website geplaatst kan worden en, als u dat wilt, in de nieuwsbrief. Voor de nieuwsbrief ontvangen wij dan graag een commerciële tekst waarin u uw onderneming introduceert en eventueel uitlegt waarom het voor jullie interessant is om als onderneming je aan de volleybalclub te verbinden.

Vermelding op de sponsorpagina van de website

Alle sponsors worden opgesomd op de sponsorpagina op deze website.

Alleen als u dat wilt...

U kunt hieronder per onderdeel aangeven of u er prijs op stelt.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
U kunt uw commerciële aankondiging natuurlijk ook later e-mailen aan relaties@hlbvandaal-ds.nl.
Invalid Input
U kunt uw slide natuurlijk ook later e-mailen aan relaties@hlbvandaal-ds.nl.
Invalid Input
U kunt de tekst voor de website natuurlijk ook later e-mailen aan relaties@hlbvandaal-ds.nl.Invalid Input

Reclamebord bij de Beachtoernooi (aanbieding!)

Heeft u al een reclamebord in De Misse? Voor het supergezellige beachtoernooi op 24 juni plaatsen we het graag langs de beachvelden. De organisatie van het beachtoernooi regelt alles, u hoeft verder niets te doen. Behalve met uw collega's meespelen, misschien? Meldt u aan!

Invalid Input

Reclamebord

Reclameborden voor aan de wanden van de sporthal en langs het centercourt hebben dezelfde afmeting. Ze worden geproduceerd door Fish Belettering, Het Schild 31, Den Dungen. Onze contactpersoon is Leon Visser (073 - 553 0670, e-mail: leon@fishbelettering.nl). De sponsorcommissie zal voor u contact opnemen met Fish Beletting, waarna zij u zullen benaderen voor het ontwerp van uw reclamebord etc.

Eenmalige productiekosten

De eenmalige productie-kosten van het reclamebord zijn voor de sponsor, u ontvangt een factuur met btw van Fish Belettering. (De club is niet btw-plichtig). Het reclamebord wordt dan ook uw eigendom en krijgt u terug als u zou stoppen met sponsoren.

Specificaties van het reclame-bord:

De borden zijn 61 cm hoog en 244 cm breed. Het liefst heeft Fish de borden opgemaakt in Adobe Illustrator. De kosten zijn ongeveer € 185,= per bord exclusief btw.

Kledingsponsoring

Kledingsponsoring is bijna altijd maatwerk, wij zullen uw aanmelding dan ook doorsturen naar de sponsorcommissie en naar kledingbeheer, zij zullen contact met u opnemen voor de mogelijkheden en uw wensen.

Kledinglijn wedstrijdtenues

Drie jaar

In principe sponsort een onderneming een volleybalteam voor drie jaar en de club zorgt ervoor (we nemen het risico dat er spelers met andere maten ingedeeld worden in een team) dat alle spelers gedurende die periode in passende, prettig zittende wedstrijdtenue's spelen, met uw logo erop.

Kledingsponsoring

Onze partner bij kledingsponsoring is TotalSports BV / VolleybalShop.nl. Met deze kledingsponsor heeft club duidelijke afspraken gemaakt en de samenwerking bevalt ons uitstekend. Een kledingcommissie zorgt voor een vlotte en goede afhandeling van de bestelling voor uw team en regelt alle praktische zaken (maten, spelernummers, uw logo, logo's van andere sponsors, prijzen, offerte, levering etc). In pdfdit document (pas op, 3,7 Mb, groot bestand!) staan veel van de praktische zaken opgesomd.

Prijzen

prijzen kledingsponsoring

Advertentie Jumbo-actie

Advertentie Jumbo-actieWij nemen contact met u op voor uw advertentie en/of logo.

Meer informatie en voorbeelden van de advertentiesInvalid Input

Wedstrijdbal

Wedstrijdbal TransDaarmee maakt u van de top-wedstrijd echt UW wedstrijd! Want dan koppelt u de naam van uw onderneming prominent aan deze topvolleybal-avond:

  • We kondigen u als sponsor van de wedstrijdbal flink aan in de nieuwsbrief, 
  • Heeft u al een reclame-bord, dan plaatsen we dat langs het centercourt,
  • U kunt een uitrol-banner of vlag bij het veld plaatsen,
  • U wordt tijdens de wedstrijd meerdere malen genoemd door de speaker,
  • U mag de wedstrijdbal (en de prijzen van de loterij) uitreiken,
  • We vermelden u met een speciale slide op het LCD-scherm in Sportcafe De Misse,
  • Voor uw speciale gasten (relaties, klanten) reserveren wij een fijne plek op de tribunes,
  • Heeft u ideeen, de sponsor-commissie staat er vast en zeker open voor!

Prijs voor de loterij

Gebruik de loterij om uw product onder de aandacht te brengen, of om kort aandacht voor uw business-iniatief te vragen. Bij het uitreiken van de prijzen zal de speaker de sponsors noemen en bedanken.

Invalid Input

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

We zullen contact met u opnemen. Verzend dit formulier svp wel, zodat we uw gegevens hebben.

Ten slotte...

Please let us know your message.
Invalid Input
Invalid Input

Na verzenden van dit formulier zal de website u een factuur sturen op het factuur-email-adres. Op deze factuur wordt geen BTW vermeld, omdat de club niet btw-plichtig is. Als u een sponsorkeuze gemaakt heeft waar geen kosten voor gerekend worden, dan kunt u de factuur natuurlijk weggooien.

Namens de volleybalvereniging HLB Van Daal/DS danken we hartelijk voor uw ondersteuning!

De sponsorcommissie

e-mail: relaties@hlbvandaal-ds.nl en tel.: 06 - 52 46 09 05

Invalid Input