Skip to main content

Donki Sjot Heren 1 neemt afscheid van 8 spelers

Laatste wijziging: 15 juli 2024

Op de website van Donki Sjot is de teamindeling voor volgend seizoen gepubliceerd. Vanwege het terugtrekken van het oude Heren 1 en doorschuiven van Heren 2 hebben we veel nieuwe gezichten in ons team. Hierover later mogelijk meer.

Helaas zijn er ook enkele vertrouwde gezichten vertrokken. Hier willen we via dit bericht toch even bij stil staan. Daar gaan ze dan in alfabetische volgorde:

 2023 Danny Marijn 0

Danny Marijn stopt na 2 seizoenen als speler bij Heren 1

We schrijven “als speler” omdat Danny wel als assistent trainer aan het team verbonden blijft. Hij gaat waar mogelijk Jos ondersteunen bij zowel de trainingen als de coaching. Hiermee hebben we een mooi kader staan om de komende seizoenen weer mee verder te bouwen.

Danny ontzettend bedankt voor de manier waarop jij jezelf de afgelopen 2 seizoenen voor het team hebt ingezet. Gelukkig blijf je bij het team betrokken, hier zijn we erg blij mee!

 2023 Dirk van de Ven 0

Dirk van de Ven heeft besloten zijn volleybal carrière bij het nieuwe Heren 2 voort te zetten

Vanwege een drukke baan waarvoor hij het hele land doorreist en een paar knieën die 2x trainen en een wedstrijd spelen niet meer ondersteunen heeft Dirk besloten een stapje terug te doen. Ondanks dat wij dit jammer vinden zijn we blij dat Dirk zijn 23ste seizoen bij Donki Sjot ingaat. Samen met de andere spelers van Heren 2 gaat hij een gooi doen naar het kampioenschap in de Promotieklasse.

Dirk ontzettend bedankt voor alle ballen binnen de drie gevolgd door “jouw liedje” wat wij altijd met veel plezier gezongen hebben. Succes en vooral veel plezier bij Heren 2. Daar waar mogelijk komen we jullie aanmoedigen en bij het kampioensfeest zijn we zeker van de partij.

 2023 Jeroen Gollenbeek 0

Jeroen Gollenbeek heeft zijn volleybalschoenen aan de wilgen gehangen

Jullie lezen het goed, Jeroen heeft na 7 seizoenen Donki Sjot besloten de volleybalsport vaarwel te zeggen. Hierdoor krijgt hij meer tijd om zich te oriënteren op sporten in de buitenlucht en wat vaker thuis te zijn.

Jeroen ontzettend bedankt voor jouw aanwezigheid de afgelopen seizoenen en we zijn ervan overtuigd dat menig tegenstander blij is niet meer tegen jou te hoeven volleyballen. Want iedere keer het gevoel hebben “die had ik kunnen hebben”, daar zijn ze wel klaar mee. Wij niet met jou dus we hopen je zo af en toe nog in de sporthal te mogen zien. Al is het maar voor een biertje na de wedstrijd.

 2023 Jibbe Boeren

Jibbe Broeren was er net maar vertrekt alweer naar Amerika

Het kan snel gaan want nog voordat Jibbe definitief is doorgebroken in Heren 1 gaat hij ons alweer verlaten. Gelukkig niet voor een concurrent in Nederland, nee hij gaat de grote plas over. Jibbe gaat komend jaar in Amerika volleybal en studeren combineren.

Jibbe ontzettend bedankt voor jouw ondersteuning het afgelopen seizoen. Daar waar mogelijk reisde je stad en land af om de wedstrijden van Heren 2 en 1 te combineren. We wensen je enorm veel plezier in Amerika en mocht je het daar beu zijn (of zij jou) dan weet je De Misse vast en zeker weer te vinden.

 2023 Joël Kling 0

Joël Kling gaat zich toeleggen op de golfsport

Ook deze alleskunner heeft besloten om na 9 seizoen Donki Sjot de deur van De Misse voorlopig achter zich dicht te trekken. Wat gaat hij dan wel doen met al die tijd die hij nu overhoudt zul je je afvragen. Die zal voornamelijk besteed gaan worden aan het verder bouwen aan zijn eigen zaak Kling Ceramics (ken je het niet ga dan zeker een keer kijken). Als hij tijd overhoudt gaat hij zijn golfspel ontwikkelen.

Joël ontzettend bedankt voor het attractieve volleybal wat je ons de afgelopen seizoen hebt laten zien. Je hebt aangetoond dat ene Nimir zeker niet uniek is in zijn soort en dat wij ook een speler in huis hadden die na zijn carrière als spelverdeler een meer dan verdienstelijke aanvaller bleek te zijn. Bedankt voor dat en hopelijk zien we jou ook zo af en toe nog eens in de sporthal. Is het niet als volleyballer dan wel als toeschouwer.

2023 Lars Smits 0

Lars Smits gaat het iets rustiger aan doen en bij het nieuwe Heren 2 spelen

De afgelopen jaren hebben voor Lars in het teken gestaan van revalideren en gezinsuitbreiding. Je zou kunnen zeggen dat het één met het ander te maken heeft maar dat is bij Lars niet het geval. Dit blijkt wel uit het feit dat hij van bijna niet meer kunnen lopen zichzelf heeft teruggevochten tot spelverdeler bij het oude Heren 1. We zijn blij dat Lars ervoor heeft gekozen om naast zijn 2de gezinsuitbreiding bij ons 2de herenteam te blijven volleyballen. Samen met dat team gaat hij de Promotieklasse onveilig maken met hopelijk een kampioenschap tot gevolg.

Lars ontzettend bedankt voor jouw inzet en nogmaals respect voor de energie die jij in je herstel gestoken hebt. Wij zijn blij dat jij ook je 30ste seizoen bij Donki Sjot ingaat en zijn erbij als jullie de kampioensschaal omhoog mogen tillen.

2023 Martijn van Rosmalen 0

Martijn van Rosmalen gaat het fanatieker aanpakken en de Superdivisie onveilig maken

Ondanks dat Martijn pas kort bij Donki Sjot speelde was hij niet meer weg te denken uit Heren 1. Martijn maakte in 2021 de overstap van de 3de Divisie naar de Topdivisie, en dit deed hij niet onverdienstelijk kunnen we wel stellen. Vanwege blessures bij de andere middens was er geen tijd om rustig te acclimatiseren, Martijn moest direct vol aan de bak. In de seizoenen die daarop volgde heeft Martijn aangetoond zijn mannetjes goed te kunnen staan en menig tegenstander pijn te kunnen doen. Na 3 seizoenen heeft Martijn besloten dat hij nog niet is uitgeleerd en het tijd is voor zijn volgende stap.

Martijn ontzettend bedankt voor de tijd en energie die jij de afgelopen seizoen in het volleyballen bij Donki Sjot hebt gestoken. In tegenstelling tot menig tegenstander hebben wij hiervan genoten. Mocht blijken dat de Superdivisie vanwege de grote reisafstanden (je zal het niveau namelijk zeker wel aankunnen) niet jouw ding is dan weet je ons te bereiken.

2023 Pepijn Kooijmans 0 Pepijn Kooijmans gaat weer studeren en zet volleyballen (even?) op een lager pitje

Mede vanwege een drukke studie heeft Pepijn besloten volleybal op een lager pitje te zetten. Wij hopen natuurlijk dat dit tijdelijk is want een Donki Sjot zonder een Kooijmans is eigenlijk niet denkbaar. En met Pepijn stopt niet zo maar een speler, hij is zoals ze dat zeggen een kind van de club die Donki Sjot altijd trouw is gebleven. Met commitment en loyaliteit heeft Pepijn samen met enkele oud en huidige teamgenoten mooie successen beleefd. Wij hopen dat Pepijn volgend seizoen (lees: schooljaar) net zo succesvol is in zijn studie.

Pepijn ontzettend bedankt voor al het moois wat jij bij Donki Sjot hebt laten zien. Met jouw soms onnavolgbare hoogte heb je menig blok verschalkt en libero bang gemaakt. We hebben alle begrip voor jouw keuze maar hopen stiekem wel dat je jouw schoenen gewoon even in het vet zet om op den duur weer terug te keren. Wat ons betreft zitten er nog wat mooie seizoenen in het vat en wat ons betreft laten we dit niet verzuren. Maar eerst succes om alles rondom je studie goed op de rit te krijgen.

Het is een hele lijst met vertrekkende spelers. Met alle spelers die volledig stoppen bij Donki Sjot, stopt 39 seizoenen Donki Sjot ervaring. Hoe vreemd het ook klinkt zijn wij hier trots op. Trots dat deze gasten samen zo lang de kleuren van onze club verdedigd hebben. En voor al deze spelers geldt natuurlijk dat de deur van De Misse altijd openstaat. We zien jullie graag nog eens terug als toeschouwer, tijdens één van de feestjes in de kantine of wanneer het weer begint te kriebelen als volleyballer.

Maar voor nu bedankt voor de afgelopen seizoenen! Namens de Technische Commissie en jullie (ex)teamgenoten: Het ga jullie goed!

Geschreven door:

Technische Commissie

Categorie:

Club nieuws

Lid worden, een keer meetrainen?

Je kunt altijd kennismaken met trainer en team door een aantal mee te trainen. Zie de informatie bij de teams.

En lid worden kan eenvoudig met het online aanmeldformulier